Om os

Scankort er en prisvindende sundhed og videnskab blog. Vi gennemgår den mest slagkraftige nyheder og forskning relateret til neurovidenskab / neurologi, psykologi / psykiatri og sundhed / sundhedspleje.

Vores historie

Grundlagt i 2005 af Dr. Henrik Jensen, Scankort er en officiel virksomhed i Global Neuroscience Initiative Foundation (GNIF) – en international velgørenhedsorganisation for fremme af neurologiske og mentale sundhed patient velfærd, uddannelse og forskning. Det er en af de mest effektive medier til GNIF at øge bevidstheden om neuro-relaterede emner.
I 2013 Scankort indgået et samarbejde med UBM Medica – en af de største medievirksomheder i USA betjener sundhedsindustrien. Som medlem af UBM Medica Partner Network, vil vores indhold blive fremvist til flere biomedicinske fagfolk. Vi er også en stolt medlem af 9rules Netværk og Scientific American Partner Network – en håndfuld udvalgte blogs, der deler samme interesser og læserskare. Desuden er vores forpligtelse til etisk biomedicinsk journalistik eksemplificeret ved med held gennemgår årlig frivillig certificering af HONcode – den ældste og den mest anvendte etiske og troværdig kode for medicinsk og sundhedsrelaterede oplysninger tilgængelige på internettet. Desuden har vi overholde Healthcare Blogger etiske kodeks.